Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Responsive Advertisement

Zo bekijkt u de F1 Grand Prix in het buitenland (buiten België)

F1 Grand Prix

Of u nu in België of op vakantie bent, een VPN kan u dit F1-seizoen helpen meer wedstrijden te streamen.

In België heeft Play Sport het recht om de Formule 1 uit te zenden. Dit betekent dat u moet betalen om de meeste races live te zien. In België zijn er immers geen gratis F1-streams. Wat u kunt doen, is een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot gratis buitenlandse streams.

In deze gids geven we tips hoe iedere Belg op vakantie een VPN kan gebruiken om Formule 1 online te streamen. We leggen ook uit hoe iedereen een VPN kan gebruiken om toegang te krijgen tot F1-streams van over de hele wereld. Tot slot voorzien we een lijst met wereldwijde streamingdiensten die F1 uitzenden.

Formule 1 streamen met een VPN: stap voor stap

Met een VPN (Virtual Private Network, oftewel virtueel particulier netwerk) kunt u gemakkelijk een IP-adres in België verkrijgen. Gebruik deze gids om in te loggen op Play Sport terwijl u buiten België reist.

U kunt ook naar beneden bladeren om een F1-stream uit een ander land te zoeken. Vergeet niet dat internationale F1-streams regiogebonden zijn. U hebt dus een VPN nodig hebt om ze in het buitenland te kunnen bekijken.

Volg de onderstaande stappen om een VPN-abonnement te nemen bij een provider die Formule 1 streamt.

Zo kunt u overal ter wereld live online Formule 1 kijken:

  1. Selecteer een VPN voor F1. We raden NordVPN aan omdat deze aanbieder supersnelle servers heeft in Spanje (en op andere locaties) die F1 streamen.
  2. Volg onze link om deze VPN voor de allerlaagste prijs te krijgen.
  3. Abonneer u op de VPN en download de app op uw streamingapparaat.
  4. Installeer de VPN-app en meld u aan met uw inloggegevens.
  5. Kies een server in België (of een ander land met een F1-stream die u wilt streamen).
  6. Wis uw cookies zodat uw tv-platform niet kan detecteren waar u werkelijk bent.
  7. Ga naar Play Sport om Formule 1 te streamen alsof u nog steeds in België bent.

Wij raden NordVPN aan als u Formule 1 wil streamen. Deze provider is snel, gebruiksvriendelijk en biedt een geld-teruggarantie van 30 dagen. Met NordVPN kunt u verbinding maken met servers in 59 verschillende landen, zodat u waar u ook bent exclusieve F1-streams kunt bekijken. NordVPN is bovendien snel genoeg om de wedstrijden in HD te streamen.

WILT U DE BESTE VPN VOOR F1 ZONDER RISICO PROBEREN?

NordVPN biedt een 30-daagse proefperiode zonder risico en met alle functies aan als u zich aanmeldt via deze pagina. U kunt de tot nummer 1 uitgeroepen VPN voor Formule 1 een maand lang gebruiken zonder beperkingen geweldig als u op vakantie F1 wil streamen.

Er zitten geen addertjes onder het gras. Neem binnen 30 dagen contact op met de klantenservice als u besluit dat NordVPN toch niet geschikt is voor u en u ontvangt een volledige terugbetaling. Start hier uw proefperiode voor NordVPN.

Zo bekijkt u livestreams voor de F1 Grand Prix op officiële kanalen

In 2022 kunt u de F1 GP-trainingen, kwalificaties en hoofdevenementen live streamen via verscheidene legale online bronnen. Verschillende van deze diensten bieden gratis proefversies aan, zodat u naar Grand Prix-wedstrijden kunt kijken zonder een cent te betalen.

België F1-streamingopties

België vlag

  • Play Sport Open
  • RTBF
  • Telenet

Formule 1-fans uit België kunnen met een Play Sport-abonnement het hele F1-seizoen kijken. Als alternatief kunt u misschien enkele wedstrijden bekijken op Telenet en RTBF. Onthoud dat u een Belgisch IP-adres nodig hebt om toegang te krijgen tot een van deze streamingdiensten buiten België. Gelukkig kunt u met een VPN een Belgisch IP-adres krijgen!

Goed nieuws: ook op vakantie kunt u toegang krijgen tot Play Sport Belgischn door verbinding te maken met een VPN-server in België.

F1-verslaggeving in de Verenigde Staten

In de VS heeft ESPN de uitzendrechten voor het volledige F1 Grand Prix-seizoen 2022 op diverse ESPN-kabelkanalen. U kunt de WatchESPN-app gebruiken om de wedstrijden te streamen maar u hebt een kabelabonnement nodig om in te loggen.

Een gratis proefabonnement van zeven dagen op F1 TV Pro biedt toegang tot live streams als u zich aanmeldt voor een jaarabonnement. Als u niet opzegt voordat de proefperiode afloopt, kost F1 TV Pro $ 79,99 per jaar. Voor die prijs krijgt u echter wel extreem uitgebreide verslaggeving.

U kunt ook gratis naar wedstrijden op ESPN kijken door u aan te melden voor een gratis proefversie van een van de volgende internetservices die ESPN aanbieden:

Houd er rekening mee dat u een Amerikaans IP-adres nodig hebt om met een van de bovenstaande opties te kunnen kijken. Als u buiten de VS reist maar toegang wilt krijgen tot streams van deze diensten, moet u een VPN gebruiken om verbinding te maken met een server in de Verenigde Staten

Streamingopties voor het Verenigd Koninkrijk

Britse vlag

  • Sky Sports F1 – abonnement vereist
  • Channel 4 (All 4)gratis, alleen samenvatting
  • Sky Go – abonnement vereist
  • NOW TV – abonnement vereist

In het Verenigd Koninkrijk is het hele F1-seizoen exclusief beschikbaar op het betaalde satellietkanaal Sky Sports. Het is wel zo dat Channel 4 na elke race een samenvatting met de hoogtepunten zal laten zien en ook de Britse GP gratis live zal uitzenden. U hebt een VPN nodig om een van de bovenstaande opties te kunnen bekijken als u buiten het Verenigd Koninkrijk bent.

Bevind u zich in het Verenigd Koninkrijk en hebt u een kabelabonnement met Sky Sports F1, dan kunt u de verslaggeving van de wedstrijden vinden op de Sky Sports-website of in de Sky Go-app. Hebt u een kabelabonnement maar bevindt u zich buiten het Verenigd Koninkrijk, bekijk dan onze tutorial om in het buitenland Sky Go te kijken via een VPN of Smart DNS.

Now TV biedt een Sky Sports-pas voor een dag aan voor £ 9,99 en deze is verkrijgbaar via een NOW TV-box, Chromecast, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, Roku, LG smart-tv, pc of Mac en geselecteerde mobiele apparaten en tablets.

Canadese streamingopties

Canadese vlag

  • TSN – kabelabonnement vereist
  • TSN Online – abonnement vereist
  • RDS – kabelabonnement vereist
  • RDS Online – abonnement vereist
  • F1 TV Pro — abonnement vereist

Dit jaar is de F1-verslaggeving in Canada verdeeld tussen RDS en TSN. Als een van deze kanalen bij uw kabelabonnement inbegrepen is, kunt u inloggen op de bijbehorende website en gratis beginnen met streamen. Hebt u geen kabel? Beide platforms bieden een online kijkpas aan voor CAD $19,99 per maand maar er is momenteel geen gratis proefversie beschikbaar.

F1 TV Pro is ook beschikbaar in Canada voor $ 79,99 per jaar en u kunt een gratis proefperiode van zeven dagen krijgen. Vergeet alleen niet op te zeggen voordat de week om is.

Australische streamingopties

Australische vlag

  • Foxtel Now – abonnement vereist
  • Kayo Sports – abonnement vereist
  • 10 Bold (alleen samenvatting)

Fox Sports heeft de rechten op alle F1 Grand Prix-races in Australië voor 2022. Om online te kunnen kijken hebt u een Foxtel Digital-abonnement nodig. Dit kost AUD $ 4,99 per maand of $ 49,99 per jaar. Hebt u al een Foxtel-kabelabonnement, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een gratis digitaal abonnement. Houd er rekening mee dat abonnees buiten Australië een VPN nodig hebben om deze streams te ontgrendelen.

Kayo Sports is een online streamingservice voor sport in Australië, met live-uitzendingen van alle races van dit jaar. Een gratis proefperiode van 14 dagen betekent dat u zich kunt aanmelden om de Grand Prix live online te streamen en uw abonnement daarna op te zeggen. Daarna zijn de goedkoopste abonnementen $ 25 per maand. Bevindt u zich buiten Australië, dan hebt u een VPN nodig om een Australisch IP-adres te krijgen omdat zowel Fox als Kayo geografische beperkingen opleggen.

Andere streamingopties

We sommen nog een paar mogelijkheden op waar u het F1-seizoen van 2022 live online kunt streamen:

  • Hongarije – Mediaklickk (gratis)
  • Griekenland – ERT Flix (gratis)
  • China – Tencent Sports (gratis voor hoofdevenement, betaald voor kwalificaties)
  • India – Disney+ Hotstar (betaald, geen gratis proefversie, maar naar verluidt is er wel terugbetaling mogelijk binnen 48 uur na aanmelding)
  • Zwitserland – RTS
  • Nederland – Viaplay, Ziggo Sport
  • Oostenrijk – Servus TV
  • Frankrijk – Canal+

Zorg er wel voor dat u verbinding maakt met een VPN-server in het juiste land voordat u iets probeert te streamen!

Wedstrijdschema

Om u te helpen hebben we hier een lijstje opgesteld met F1-races die dit seizoen nog gereden moeten worden:

  1. GP van Brazilië, 14 november.
  2. GP van Saoedi-Arabië, 5 december.
  3. GP van Abu Dhabi, 12 december.

Kunt u het F1-seizoen van 2022 op Kodi bekijken?

Kodi-gebruiker? Geen probleem! We hebben een speciaal artikel waarin we u vertellen hoe u het volledige F1 Grand Prix-seizoen van 2022 kunt bekijken met Kodi. Net als bij streams die niet van Kodi zijn, hebt u waarschijnlijk een VPN nodig om live racewedstrijden vanuit het buitenland te kunnen bekijken.

Hoe volgt u de Formule 1 live op PS4?

Het is heel eenvoudig om een VPN gebruiken in combinatie met een Playstation. Volg gewoon de onderstaande stappen te volgen.

  1. Neem een abonnement op NordVPN of een van onze als beste aanbevolen VPN's voor sport.
  2. Configureer uw VPN voor uw PS4 door de uitleg over uw VPN te volgen of door ons artikel over VPN voor Playstation te lezen.
  3. Maak verbinding met een VPN-server op de locatie waar u F1 wilt streamen.
  4. Gebruik de internetbrowser van uw PS4 om de site van de streamingservice te bezoeken die u wilt gebruiken.
  5. Stream de Formule 1 live op uw PS4.

Hoe volgt u de Formule 1 live op Xbox?

Het is heel gemakkelijk om via een VPN de F1 op uw Xbox te streamen. Volg gewoon de onderstaande stappen:

  1. Neem een abonnement op NordVPN of een van onze als beste aanbevolen VPN's voor sport.
  2. Configureer uw VPN voor uw Xbox door de uitleg over uw VPN te volgen of door ons artikel over VPN voor Xbox te lezen.
  3. Maak verbinding met een VPN-server op de locatie waar u F1 wilt streamen.
  4. Ga met Microsoft Edge op uw Xbox One naar de website van de streamingdienst.
  5. Stream de Formule 1 live op uw Xbox.

L’article Zo bekijkt u de F1 Grand Prix in het buitenland (buiten België) est apparu en premier sur Comparitech.

Enregistrer un commentaire

0 Commentaires